«

»

Apr 11

Jag röck upp mig!

När jag kom hem la jag mig på sängen, helt utmattad. Tittade ut och såg att solen började titta fram. Det tog ungefär 10 minuter för mig själv att föra en dialog med mig själv där jag hade två alternativ.

Alternativ nummer 1: Stanna kvar i sängen och inte göra ett skit, eventuellt äta knäckebröd med avocado eller makrill vilket hade resulterat i en sömnlös natt på grund av alla smulor samt att jag hade varit lika trött imorgon eftersom jag då blivit ”förslappad”.

Alternativ nummer 2: Åtminstone ta en power walk för att få frisk luft och sol och på så vis samla på mig lite energi – förhoppningsvis.

Det blev inget av alternativen. Eller tja, delvis nummer 2. Jag hoppade i mina träningskläder och stack ut, efter ungefär 10 minuter kom jag på mig själv med att jogga. Jaha. Aja, let´s go. Passet blev på nästan 8 km (och ja, jag sprang vilse även idag) och blev en kompott av power walk och intervaller. Måste säga att det var jäkligt skönt att ta ut sig totalt, springa för allt vad man är värd tills man vill avlida och sedan gå igen. Ska fortsätta med det tänkte jag.

Sprang också (gick, eller ok, snarare kröp…) uppför en sjukt jobbig trappa. Lång så in i helvete! Var sååå trött i benen när jag kom upp men jag klarade att jogga så fort jag kommit upp :)

Nu tänker jag inta sängläge! Har plockat undan här hemma och packat träningsväskan, så sängläge är jag värd! Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>